Bröllopsinspiration och bordsdukningar
Bröllopsinspiration och bordsdukningar

Om du planerar en bröllopsfest så är en av de första sakerna du måste bestämma hur du ska dekorera lokalen. Det finns många olika sätt att göra detta på, och allt beror på er egna personliga smak, stil och budget.

När det gäller bröllopsdekorationer och förslag på hur det bör se ut så finns det oändliga möjligheter. Ni kan bli hur kreativa som helst, det finns nästan inga regler, om ni inte följer någon speciell uttalad form av vett och etikettsregler det vill säga.

Om du inte vet var du ska börja har vi här några förslag till dig. Vi diskuterar här några olika sätt som du kan dekorera din bröllopslokal på, från enkelt till extravagant. Du kommer också att få några tips om hur du får din bröllopsdekoration att bidra lite extra till att göra din stora dag speciell.

Bröllopsdekorationer och bordsdukningar

Utgå alltid från vad ni som brudpar har för önskemål, det är er stora dag och det ska ge en känsla av att det är ni som gifter sig. I planeringsstadiet behöver det kanske inte vara i detalj som ni vill ha det, men gärna i stora drag.

Kom först överens om speciella önskemål och färger, material eller design, gärna tidigt i processen ni kan ha väldigt olika, stil, smak och tankar om hur ett bröllop ska vara och hur den finaste bröllopsdekorationen och bordsdukningen ser ut. Ska det vara klassiskt, modernt eller kanske något helt egendesignat, då kan det vara långa leveranstider att ta hänsyn till.

Hitta inspiration till bordsdukningar och festdekorationer

Försök sätta samman lite ideér och skapa en gärna en fysisk moodboard. Inspiration finns i åtskilliga bröllopstidningar, sökmotorns bildsök och Pinterest brukar även vara brölloppsplanerarens bästa vänner i planeringsstadiet. Skriv ut, klipp och klistra ihop en bild av hur du vill att det ska se ut så att du i god tid kan budgetera för denna del av bröllopet.

På sidan celebrations.se finner du flertalet förslag på bröllopsdekorationer och hur du kan smycka ditt bröllop men även till fest. Det finns även flera mysiga teman på produkterna som regnbågsbröllop, exotiskt tema, japanskt tema, forest wedding, ombre wedding, tema Boho eller höstbröllop du kan även få förslag på olika färgteman. Är du ute efter mer specifika festdekorationer, som till studentfesten eller olika temafester, så finns det även flertalet härliga förslag på sidan.