Med relativt enkla medel kan du nu förvandla ditt badrum med kakel och klinker i Kalmar, samt snyggaste badrumsinredningen. Är du ute efter ett sätt att få ditt badrum att kännas mer modernt, funktionellt och snyggt?

Om så är fallet kan kakel och klinkers vara svaret tillsammans med en mer funktionell badrumsinredning. Du kan enkelt bygga om ditt badrum med praktiska duschväggar med skjutdörrar, duschhörn med skjutdörrar samt energieffektiva handdukstorkar i retro stil samt många andra funktioner.

Skapa en snygg badkarvägg med skjutdörrar

Badkarsväggen är en av de mest synliga delarna i varje badrum. Med en praktisk duschvägg med skjutdörr kan du lägga till en modern stil till ditt relaxutrymme. Du kan samtidigt göra det lättare att komma åt. Om du dessutom väljer en skjutdörr i frostat glas med tydliga accenter som svarta ramar, runt kanterna. Då kan du till och med skapa en intressant visuell effekt utan att kompromissa med funktionaliteten.

Avslappnande duschhörna med skjutdörr

En duschhörna med skjutdörr är både funktionell och snygg. Den ger dig mer utrymme än vanliga svängdörrar, samtidigt som du kan skapa ett elegant utseende i ditt badrum. Välj mellan olika färger och material som frostat glas eller klarglas. Du kan även välja självrengörande glas som inte kräver något underhåll utöver att torka av det då och då.

Energieffektiva badkarsblandare och handdukstorkar

Badrumsbeslag är viktiga när det gäller att skapa en modern badrumsdesign som är både effektiv och bekväm att använda. Och att lägga till handdukstorkar på antingen el eller vattenburna system. Detta kommer även att bidra till att optimera energieffektiviteten i ditt badrumsutrymme.

När du tittar på energieffektivitet då bör du titta på helheten. Ibland kan det räcka med att i samband med renovering ändra lite på dina duschvanor eller på sättet som du duschar.

Snabba och kostnadseffektiva förändringar av ditt badrum och din relaxavdelning

Om du letar efter sätt att ge ditt badrum en omedelbar makeover utan att behöva genomföra stora renoveringar. Det kan vara allt från duschväggar med skjutdörrar samt duschörnor med skjutdörrar. Det finns även olika praktiska skjutdörrar för badkarväggar.

Tillsammans med energieffektiva handdukstorkar på antingen elektriska eller vattenburna system. På så sätt kan du snabbt förvandla ditt föråldrade badrum till ett som ser modernt och samtidigt funktionellt.