Om du driver en bar eller planerar att öppna en, så är det viktigt att ha en välutrustad bar. Rätt mixerutrustning tar dig hela vägen i mål.

Drinkar och cocktails


Mixerutrustning gör det möjligt för bartenders att skapa olika drinkar och cocktails snabbt och enkelt. Det finns många olika slags mixerutrustning som du kan använda för att förbättra effektiviteten i din bar. En av de viktigaste sakerna att tänka på när du köper mixerutrustning är att välja utrustning av hög kvalitet.

Några av de mest använda typerna av mixerutrustning är blenders, shakers och muddlers. Blenders används för att mixa färska ingredienser och is till släta, kalla drycker. Shakers används för att skaka och blanda ingredienser i en cocktail, medan muddlers används för att mosa och pressa frukt och örter.

Förvaringsplats

För att dina bartenders ska kunna skapa ett brett utbud av drinkar och cocktails behöver du också ha rätt mixerutrustning tillgängligt i din bar. Du behöver också ha en bra förvaringsplats för din mixerutrustning. En praktisk och enkel lösning på detta är att investera i en vagn med hjul för att lagra dina blenderar och shakers.

Det är också viktigt att ha en bra, ren och välorganiserad arbetsstation för din mixerutrustning. Detta gör att din personal kan arbeta lätt och effektivt. Genom att investera i hyllor och stänger med krokar kan du organisera din mixerutrustning på ett visuellt tilltalande sätt som också hjälper dig att effektivisera arbetet i din bar.

Slutligen, som med allt annat i din bar, så är det viktigt att investera i utrustning som passar med dina behov. Det finns mycket att tänka på när du köper mixerutrustning, från individuella produkter till hela mixerutrustningspaket. En klok idé är att lära sig mer om produkterna och deras funktioner innan du bestämmer vilken mixerutrustning som passar din bar. Hos Bargrossisten får du experthjälp och hittar allt till din bar du kan tänkas behöva.

Sammanfattning

Som vi har sett är mixerutrustning en integral del av din bar. Det möjliggör en snabb och enkel skapande av cocktails och drycker, men bara om du väljer utrustning av hög kvalitet som är kompatibel med dina behov. Så när du planerar att köpa mixerutrustning, tänk på att köpa flera olika typer av utrustning, ha en bra förvaringsplats och se till att din arbetsstation är organiserad och ren för att maximera effektiviteten i din bar.