Letar du efter en erfaren och pålitlig entreprenör för att inspektera ditt byggprojekt i enlighet med den svenska byggreglerna (SBR-modellen)? I så fall behöver du inte leta längre än till Roslagens Plåtkonsult. De är ett väletablerat och respekterat byggföretag som specialiserar oss på tak, fasader och alla typer av byggnadsinspektioner. Låt oss ta en närmare titt på vad som gör dem till det bästa valet för SBR-kompatibla tjänster. 

Fördelarna med Roslagens 

På Roslagens Plåtkonsult tror vi på att ge våra kunder service av högsta kvalitet. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi kommer att arbeta flitigt för att se till att ditt projekt uppfyller alla tillämpliga bestämmelser och koder. Vårt team har stor erfarenhet och kunskap om SBR-modellen samt AB & ABT (de svenska reglerna för fasadkonstruktion). Vi har också stor erfarenhet av att arbeta med såväl stora som mindre projekt. 

Vi är stolta över vårt engagemang för säkerhet. Människors säkerhet är alltid vår högsta prioritet när vi tar oss an ett jobb. Därför ser vi till att alla våra medarbetare får en ordentlig utbildning i säkerhetsprotokoll och rutiner innan de börjar arbeta med ett projekt. Vi har också strikta riktlinjer för att endast använda material och utrustning av hög kvalitet när vi utför inspektioner eller annat arbete i samband med byggprojekt. 

Kvaliteten på vårt arbete 

Roslagens Plåtkonsult är dedikerad till att tillhandahålla utmärkt kundservice och förstklassiga resultat varje gång. Vi förstår att varje kund har unika behov, så vi strävar efter att skräddarsy våra tjänster därefter. Förutom att utforma skräddarsydda lösningar för varje projekt använder vi också avancerad teknik under entreprenadbesiktning för att säkerställa noggrannhet och precision varje gång.  Vårt team står också till förfogande för konsultationer under hela processen om du behöver hjälp med att förstå något om SBR-modellen eller AB & ABT-bestämmelserna.  

När det gäller att anlita en entreprenör för entreprenadbesiktning enligt SBR-modellen, AB & ABT-reglerna, behöver du inte leta längre än till Roslagens Plåtkonsult. Vårt team har stor kunskap om alla tillämpliga regler och förordningar och har lång erfarenhet av att arbeta med både stora och mindre projekt. Vi prioriterar säkerhet över allt annat samtidigt som vi tillhandahåller kvalitetstjänster som är skräddarsydda specifikt för att möta varje kunds unika behov – samtidigt som vi använder avancerad teknik och teknik under inspektionsprocessen! Kontakta oss idag om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa ditt nästa byggprojekt att lyckas!