Letar du efter fyrkantiga rör och produkter i rostfritt stål? Montano har ett brett utbud av aluminiumrör, fyrkantiga rör och rör i rostfritt stål. Vi tillhandahåller högkvalitativa produkter som kan användas i alla projekt från tak till konstruktion. Våra produkter är tillverkade av material av högsta kvalitet och är testade för styrka och hållbarhet. Läs vidare för att få veta mer om vårt utbud av fyrkantiga rör och rör i rostfritt stål. 

Våra aluminiumrör 

Montanos aluminiumrör finns i olika storlekar från 2 “x2” till 8 “x8”. De finns i längder upp till 20 tum långa, vilket gör dem perfekta för alla projekt. Våra fyrkantiga aluminiumrör är lätta men ändå starka och hållbara, vilket gör dem idealiska för användning i tak eller andra byggprojekt. De kan också användas som konstruktionselement när de kombineras med andra metaller som stål eller koppar. 

Våra fyrkantiga rör 

Vi erbjuder ett sortiment av fyrkantiga rör i storlekar från 1/4 “x1/4” hela vägen upp till 12 “x12”. Kvadratiska rör är utmärkta för att skapa ramar och strukturer med ett rent och modernt utseende. Det är också otroligt mångsidigt; det kan användas som stöd för möbler eller till och med som ledstänger i trappor! Oavsett vad ditt projekt kan vara, kommer våra fyrkantiga rör att ge dig den perfekta lösningen.      

Våra rör i rostfritt stål    

På Montano erbjuder vi endast produkter av rostfritt stål av bästa kvalitet: 304L-klassade rör av rostfritt stål med en väggtjocklek på 0,035 tum och sömlös svetsning. Detta gör våra rostfria stålrör mycket motståndskraftiga mot korrosion samtidigt som de är lätta och lätta att hantera. Väggtjockleken säkerställer styrka så att vårt rör i rostfritt stål är lämpligt för användning i alla tillämpningar från flygteknik till fordonstillämpningar!      

Montano erbjuder förstklassiga aluminium-, fyrkantiga och rostfria stålrör för alla dina behov! Oavsett om du letar efter lättviktsmaterial för takprojekt eller hållbara komponenter för fordonstillämpningar har vi allt. Alla våra produkter är tillverkade av material av högsta kvalitet och testas för styrka och hållbarhet innan de skickas ut till dig! Handla nu på Montano idag!