Är du redo att piffa upp ditt uterum? Om så är fallet behöver du inte leta längre än till Plantigo.se! Vi har ett stort urval av planteringslådor och hängande korgar som är perfekta för att fylla ditt uterum med vackra blommor och växter. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material, så du kan vara säker på att de kommer att hålla i många säsonger framöver. Läs vidare för att lära dig mer om vårt urval av planteringskrukor och amplar!

På Plantigo.se har vi ett stort urval av planteringskrukor och amplar i olika storlekar, former, färger och stilar. Oavsett om du letar efter en elegant terrakottaplanter eller en modern plastkruka har vi något som passar alla smaker och budgetar. Dessutom är våra planteringslådor utformade för att ge dina växter den optimala växtmiljön – så att de förblir friska hela säsongen! 

Hängande korgar 

Ge din trädgård ett lyft genom att lägga till några vackra hängande korgar från Plantigo.se! Våra hängande korgar finns i både traditionell korgdesign och moderna metallstilar – så att du kan välja det perfekta alternativet för ditt utomhusområde. Alla våra hängande korgar kommer förplanterade med vackra blommor – vilket gör det enkelt att omedelbart lägga till färg och skönhet till vilket område som helst på din trädgård eller balkong! 

Möbler och dekorationer 

Komplettera utseendet på ditt uterum med vårt urval av möbler och dekorationer på Plantigo.se! Från snygga bänkar och stolar till dekorativa vindspel och fågelbad – vi har allt du behöver för att göra din trädgård riktigt speciell. Så vänta inte – besök oss idag och gör dig redo för våren med vårt fantastiska utbud av planteringslådor, hängande korgar, möbler, dekorationer och mycket mer!  

Piffa upp ditt uterum i vår med hjälp av Plantigo.se! Med vårt stora utbud av planteringslådor, hängande korgar, möbler, dekorationer och mycket mer – hittar du garanterat något perfekt för ditt hem eller din trädgård. Dessutom får alla beställningar över 50 kr gratis frakt – vilket gör det ännu enklare att få allt du behöver på ett och samma bekväma ställe! Besök oss idag på Plantigo.se och börja shoppa nu!