Det kan vara farligt att arbeta utomhus om du inte syns ordentligt. För att skydda utsatta arbetstagare är snygga varselkläder med hög synlighet ett måste för alla som arbetar i trafiken eller i byggbranschen. På Arbetsbyxor.com har vi ett brett utbud av kläder med hög synlighet som gör att du är säker och syns både på dagen och på natten. Dessutom kan du med vår trycktjänst lägga till ditt företags logotyp på alla klädesplagg så att alla vet vem du är när du är på jobbet. 

Kläder med hög synlighet för dagtid 

En av de viktigaste aspekterna av att använda kläder med hög synlighet är att synas under dagtid. Vårt utbud av dagkläder omfattar allt från fluorescerande jackor och byxor – allt är utformat för att du ska synas i dagsljus. Alla våra plagg är utformade med ljusa färger som gult och orange, tillsammans med reflekterande remsor på armar och ben som bidrar till att öka din synlighet ytterligare i naturligt ljus.

Kläder med hög synlighet för användning på natten 

När det gäller användning på natten finns det ytterligare ett krav som inte är nödvändigt på dagen – nämligen reflekterande material som är särskilt utformade för att lysa starkt under strålkastare eller andra konstgjorda ljuskällor. Vi har ett sortiment av nattplagg med reflekterande remsor som är speciellt utformade för användning på natten och som ser till att du förblir synlig även i miljöer med svagt ljus.  

Oavsett om du letar efter dagkläder eller något som är särskilt utformat för användning nattetid har Workpants.com den perfekta lösningen för dina behov! Med vårt stora utbud av arbetskläder med hög synlighet behöver du inte oroa dig för att inte synas när du är på jobbet – oavsett vilken tid på dygnet det är! Och med vår trycktjänst kan du anpassa dina kläder med ditt företags logotyp så att alla vet vem som är i tjänst! Så kolla in Arbetsbyxor.com idag och skaffa de varselkläder du behöver för att vara säker när du arbetar utomhus!