Renoverar du din fastighet på egen hand så bör du även brandtäta. Du kanske till och med har tagit upp planlösningen i dina fastigheter och visar bjälklag eller stålbalkar. Då bör du omgående se över ditt brandskydd.

Takbeklädnaden och isoleringen mellan balkarna och annat var beräknade att stå emot en viss tid vid en eventuella brand. Balkarna i sig själva är oftast inte tänka att var utsatta för direkt påverkan av den påliggande värmen. Anlita därför ett proffs som kan hjälpa dig åtgärda detta. På så sätt kan dem hjälpa dig så att din fastighet är bäst anpassat ifall det skulle ske en brand eller en rökutveckling.

Ta in hjälp av ett proffs med din brandtätning och brandskyddsmålning och spar mycket energi

Det kan vara svårt att veta exakt vad det är som ska utföras men du kan lägga brandtätning och brandmålning på att göra listan som prioriterad punkt. Det är vanligt förekommande vid renovering att fastigheter börjar brinna. Det brukar bero ofta beror på maskiner som glömts att stängas av eller när plastmattor svetsas ihop.

Var därför extra försiktigt och ta tidigt in rätt hjälp med mjukfogningen och brandtätning samt brandskyddsmålningen, därigenom kan du aktivt hjälpa till att minska riskerna.