Inredningstips

INREDNINGSKOLLEN

Senaste inredningstipsen

Inredningskollen håller koll på det senaste inom inredningsvärlden och här publicerar vi några av våra hetaste tips. Vi uppdaterar våra tips konstant då inredningsvärlden är i konstant rörelse. Om du är intresserad av att synas på Inredningskollen så tveka inte på att kontakta oss.

Har du planer på att inreda köket ska du kolla in Klinkerhuset. I deras stora sortiment hittar du allt du kan tänka dig när det kommer till klinker och kakel. Alla deras produkter är också noga utvalda med fokus på kvalitet och pris vilket gör dem till det självklara valet. 

För barnrummet

Inred barnrummet med fina och mysiga möbler från Toys Forever. Hos dem finner du även ekologiska leksaker och annat kul att fylla rummet med! 

Faircandles

Skapa en mysig känsla och ett fantastiskt doftade hem genom att placera ut naturliga doftljus från FairCandles. Deras ljus är dessutom svensktillverkade och veganska.

Dorre

Uppskattar du extra ljus i mörkret? Då ska du absolut införskaffa dig en kandelaber från Dorre. En stor kandelaber kan placeras på golvet t.ex. i sovrummet som ger en extra myskänsla.

Interiadesign

Om du gillar exklusiva designmöbler lika mycket som vi på Inredningsskollen gör så ska du definitivt kolla in Interiadesign. De erbjuder allt ifrån kända varumärken som Rowico, Nordal, Ox Denmarq och våran favorit Warm Nordic.