Övrigt

INREDNINGSKOLLEN

Övriga tips och idéer

Här listar vi det övriga, det kan vara alltifrån tips till kök och badrum. 

MARKSKYLTAR

Kabelmärkningar är en nödvändighet för företag eftersom det gör det möjligt för reparatörer att enkelt identifiera vilka kablar som är avsedda för vilket ändamål. Detta är viktigt av säkerhetsskäl och för att se till att jobbet blir gjord så snabbt som möjligt.

SunAngel Creations

Vill du fördjupa dig i kristaller och dess helande krafter ska du kolla in SunAngel Creations. I deras stora sortiment hittar du allt du behöver för att komma igång med din egen resa i den stora världen kring stenar och kristaller. Med allt från lapiz lazuli till onyx kan du vara säker på att de har något som passar dig.

Bodily

Vill du göra en livs förändring och börja träna samt äta bättre. Då finns det ingen bättre än Bodily att ta kontakt med. Bodily har ett flertal träningsprogram online för dig som vill gå mot ett hälsosammare liv.

Backpackinglight

Älskar du att vandra vet du hur viktigt det är med ett bra par trailskor. Utan dem kommer dina fötter bli tröttare och du riskerar skador till en mycket högre grad än om du har bra skor på dig.

Hos Backpackinglight hittar du  backpacka utrustning i mängder plus mycket mycket mer.

Energiberäkningar

Behöver du hjälp från proffs som kan utföra en energiberäkningar på ditt hus. Då ska du ta kontakt med Energiberäkningar och deras experter. Med över 10 år i branschen har dem en expertis som är svår att hitta hos någon annan.

Jisonprodukter

Riktigt snygga och funktionella askkoppar är ofta svåra att hitta. Därför erbjuder Jisonprodukter ett flertal med kvalitets askkoppar med lock. Du hittar även andra tobakstillbehör och tuggtobak i deras sortiment. 

Norhage

Har du tankar på att skaffa dig ett växthus där du sen kan odla dina egna frukter och grönsaker. Då har vi ett tipps till dig. Det är att kolla in Norhage och deras stora sortiment av växthus i alla olika storlekar och former du kan tänka dig. 

Intensivekost

Att ha en hålla en bra rutin när det kommer till träning och kost är såklart något alla vet är nyttigt. Men det kan vara svårt att veta vad som egentligen är bra när det kommer till mat. kola därför inte Intensivekost och deras blogg med hälsosamma recept.

Något ingen har missat den senaste tiden är att priserna på bensin och diesel bara flyger uppåt. Detta har då gjort att allt fler köper elbilar vilket blir ett mycket billigare alternativ.

Men då behöver du såklart kunna ladda den. Vilket du enkelt kan göra med laddningsstationer och EV laddkablar från EV Charge+. 

Glasbolaget

Har du precis skaffat hus vill du såklart göra det till ditt dröm hem. Då kanske en av dessa saker är att ha en fantastisk altan vilket du får lättast med snygga glasräcken. Snygga glasräcken hittar du i mängder hos Glasbolaget.

Något man vid ung ålder vanligtvis associerar med födelsedagar är ballonger, ljus i tårtan och presenter. Det är något som förväntas av dagen när man vaknar till sång på morgonen. 

Köp dina ballonger inför födelsedagen hos Festbutikken. Här finner du allt du kan tänkas behöva inför födelsedagskalaset!

ShowYourTrue

Är du ute efter en snygg stilren ryggsäck har vi ett tips till dig. Det är att kolla in ShowYourTrue och deras stora utbud av moderna väskor. Alla deras väskor är stilrena vilket gör att dem passar alla tillfällen och situationer.

Stockholm Tandläkarcenter

Känner du att dina tänder börjar göra ont ibland. Då är det viktigt att kolla upp det direkt så eventuell skada inte blir större. Kolla då in Stockholm Tandläkarcenter för att vara säker på tandvård av högsta kvalitet. Stockholm Tandläkarcenter kommer kunna hjälpa dig med allt från skador till invisalign i Stockholm.

Laxen

Har du lyxen till att bo vid en sjö. Då är det en självklarhet att även ha en brygga vid vattnet. Men att skaffa sig en vanlig brygga kan både var dyrt och krångligt. Därför ska du kolla in Laxen och deras flytbryggor. Du hittar även allt du kan tänka dig när det kommer till nät i deras stora sortiment.

Fönsterbolaget

Är det dags att byta fönster? Då ska du kolla in Fönsterbolaget och deras stora utbud av fönster och dörrar. I deras sortiment kommer du hitta precis det fönstret du letar efter. Dem har allt från små runda till stora 3-glasfönster.

Besiktningsbyrån

Ta hjälp med besiktningar av Besiktningsbyrån. De erbjuder flertalet olika besiktningar så som villabesiktning, slutbesiktning och överlåtelsebesiktning. Med flera års erfarenhet och kompetens är de det självklara valet! 

Stengrossen

Dags att snygga till framsidan av huset eller trädgården? Genom att använda sig av dekorsten och andra stenprodukter kan du ge utsidan av ditt hus ett stort lyft. Lägg granitplattor som en gång till entrén eller byt ut trätrappan mot en i granit.

DörRtema

En detalj som gör mycket för husets utseende både invändigt och utvändigt är dörrar. Dörrar finns i olika stilar och kulörer vilket gör att du verkligen kan ge ditt hem en stil som du trivs med. Ett stort utbud finner du hos DörrTema AB.

J&F FRitid

Att investera i en pool på trädgården är inte bara ett nöje för barnen. Även du själv kommer finna nyttan av att kunna slappna av eller svalka dig i den. Pool och pooltillbehör hittar du hos J&F Fritid.

Idag har jag ett väldigt annorlunda men hett tips. Nämligen reklamflaggor eller företagsflaggor. Vad är inte snyggare än att visa upp sitt företag med en ambitiös flagga med företagslogotyp på? Kontakta Nationalflagg med en förfråga och beställning. 

Lilla Stork

Muminmuggar har länge varit otroligt populära. Detta av flera anledningar men bland annat för att dem har fina unika motiv och svåra att få tag i. Men dem är samtidigt något du kan använda dagligen vilket gör dem helt unika. Om du är ute efter en Muminmugg eller någon annan inredningar ska du kolla in Lilla Stork. 

Kökshandtag

Ett hett inredningstips som kan lyfta köket är att byta ut handtagen. Antingen mot kökshandtag i matt svart eller knoppar i nickel. Eller varför inte ett snyggt kökshandtag i mässing?

Inredningsstil

Att variera sin inredningsstil är bland det vanligaste “felet” vi ser hos våra inredningskunder. Det finns en rad olika inredningsstilar, allt från skandinaviskt och industriell till lantlig inredning. Den lantliga stilen går aldrig ur stil och karakteriseras av rustika teman. Allt från vitmålat trä till enstaka accentfärger i tyger och tillbehör.