Inspiration

INREDNINGSKOLLEN

Senaste Inom inspiration

Inredningskollen håller koll på det senaste inom inredning och försöker bibehålla dig med inspiration.  Se nedan några va våra stora inspirationer till design och inredning. Om du är intresserad av att synas på Inredningskollen så tveka inte på att kontakta oss.

Renoverahuset

Att hitta rätt klinkers när du ska renovera badrummet kan vara extremt svårt. Därför ska du kolla in Renoverahuset.se och deras stora sortiment av mängder med olika sorters klinkers. Dem har även saker som marmorkakel och takduschar i deras sortiment. 

Natures Collection

Snygga fårskinnstofflor är inte alltid det lättaste att hitta. Detsamma gäller snygga möbler med fårskinn. Men nu kan du kolla in NATURES Collection och deras stora utbud av både inredning och mode med en blandning av modern och skandinavisk stil.

Torplyktan

Letar du efter doftljus som kan fylla hela rummet med en lugn och harmonisk doft har Torplyktan precis det du letar efter. Med allt från doftpinnar till tvålar kommer du hitta något som passar dig.

Flaggskeppet

Vill du göra din inredning helt unik. Då ska du kolla in Flaggskeppet och deras stora sortiment av marin inredning. Du hittar bland annat fotogenlampor vilket sätter en helt egen karaktär till din inredning. 

Interioravenyn

Inred ditt hem med färg och stil från Interioravenyn.se. Här hittar ni ett stort utbud av inredning som konstväxter, dekoration, belysning, trädgårdsartiklar och serveringstillbehör i mängder.